Meer over offertes aanvragen

  

Het is makkelijk, snel en eenvoudig!

  • Gratis, snel en eenvoudig internationaal transport offertes aanvragen
  • Prijzen en diensten vergelijken van 6 internationale transportbedrijven 
  • Direct op maat gemaakte offertes
  • Geheel vrijblijvend


Hoe vraag ik offertes aan?
Vul u gegevens in op het aanvraagformulier in en klik op "offertes aanvragen". Zorg ervoor dat u al uw wensen hebt vermeld. Des te meer details u aangeeft des te beter het internationale transportbedrijf daarop kan inspelen. U offerte zal dan verzonden worden naar een maximum van 6 internationale transportbedrijven die aan uw criteria voldoen.

Vaak zullen de bedrijven u voor extra informatie contacteren alvorens zij een op maat gemaakte offerte voor u opmaken. Zorg er dus dat u per telefoon of e-mail bereikbaar bent. Zodra u uw verzoek hebt ingediend, kunt u lekker achterover zitten en wachten totdat zij contact met u opnemen.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij internationale transportbedrijven is geheel gratis en vrijblijvend. Alleen de bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik verplicht één van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
Heeft u toch contact gehad met een bedrijf, maar uiteindelijk besloten niet met het internationale transportbedrijf in zee te gaan? Laat het dan wel even weten aan het desbetreffende bedrijf. Een korte e-mail sturen volstaat.

Van hoeveel internationale transportbedrijven ontvang ik een offerte?
Een maximum van 6 bedrijven zal u verzoek ontvangen. Die bedrijven treden zo spoedig mogelijk met u in contact. Het zou kunnen dat er minder dan 6 bedrijven zijn die op een bepaald gebied worden vermeld of dat een bedrijf volledig voor de tijdspanne of de dienst wordt geboekt waar u om  heeft verzocht. In dat geval, kunt u minder ontvangen dan 6 offertes maar gemiddeld zullen drie tot vier bedrijven contact met u opnemen

Vraag offertes aan bij meerdere internationale transportbedrijven!